«Voucher για νέους ανέργους 18-29 ετών»





«Voucher για νέους ανέργους 18-29 ετών»
Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Interactive Learning», ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο 2ος κατά σειρά κύκλος επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της δράσης, «Voucher για νέους ανέργους 18-29 ετών», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τους Εθνικούς πόρους.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι ωφελούμενοι νέοι άνεργοι, μέσω της θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών να αποκτήσουν εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί σήμερα η αγορά εργασίας.
Με την πρακτική άσκηση τους, που θα ακολουθήσει (διάρκειας 500 ωρών, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας σε επιχειρήσεις), θα αποκτήσουν αντίστοιχα την απαιτούμενη εργασιακή εμπειρία που θα τους διευκολύνει στην ομαλή τους ένταξη στην αγορά εργασίας, πράγμα που αποτελεί και τον τελικό στόχο του προγράμματος. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος όπως είπε μιλώντας στο Kozan.gr ο υπεύθυνος του Κέντρου Δια βίου Μάθησης Interactive Learning, κ. Γιάννης Ανδρονικίδης, οι ωφελούμενοι θα επιδοτηθούν με το ποσό των 2700 Ευρώ.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος που είναι κάτοχοι «της επιταγής κατάρτισης» και θέλουν να ενταχθούν στους επόμενους κύκλους των σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο χρονικό διάστημα, μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το Interactive Learning εγκεκριμένο πάροχο κατάρτισης του προγράμματος, στη διεύθυνση Ειρήνης και Δρίζη 1 (πεζόδρομος) Κοζάνη, η μέσω της ιστοσελίδας Interactive.gr., καθώς και στο τηλ. 24610-49116. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια