Μύρισε Γ΄Εθνική





ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν έδωσε η Κοζάνη με αντίπαλο τη «Βασίλισσα του βορρά» για να γιορτασθεί η κατάκτηση του τίτλου του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13. 
Πριν την έναρξη του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους Δημήτρη Κοτταρίδη, Νίκο Γεωργιάδη και Δημήτρη Αμαραντίδη, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή της Κοζάνης και στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης απένειμε το κύπελλο στον αρχηγό της Κοζάνης, Δημήτρη Κάλφα μέσα σε χειροκροτήματα των 300 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες. Στο πρώτο μέρος η Βέροια παρατάχθηκε με ενδεκάδα πρωταθλήματος και προηγήθηκε με 0-1 ένα λεπτό πριν τη λήξη με δυνατό σουτ του Νίκου Καλτσά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν κυρίως με παίκτες της ομάδας Κ-20. Η Κοζάνη από την πλευρά της ανταποκρίθηκε επάξια στον γρήγορο ρυθμό των νεαρών παικτών της Βέροιας με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Στο 55' η Κοζάνη ισοφάρισε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημήτρης Κάλφας μετά από ανατροπή του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Η Βέροια πήρε τη νίκη στο 77' με ένα ωραίο γκολ που σημείωσε ο Καμερουνέζος Μάρκους Μοκάκε με ατομική προσπάθεια.
ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης (73' Κοκκινίδης), Στεργιόπουλος (76' Δάμου), Τραυλός (68' Συμεωνίδης), Ποζίδης (46' Τζερεμές), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Η. Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ (68' Μπίντσης), Τρυφωνίδης (58' Τσίλης), Τοπάλης (75' Μπέμπης), Κ. Παπαδόπουλος.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Ορέστες, Γεωργέας, Βεργώνης, Ολαϊτάν, Καλτσάς, Κόστλι, Ιωάννου. Β' Ημίχρονο: Βόλτσης, Ε. Σίμος, Σαρακατσάνος, Παρασκευόπουλος, Μουρατίδης (75' Γ. Σίμος), Παυλίδης, Δ. Στασινόπουλος (75' Τάνης), Κ. Στασινόπουλος (υπό δοκιμή), Χαραλαμπίδης (75' Ντόγος), Μοκάκε, Μουχτάρης.
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί:  Κουτζιακουτζίδης, Τζαμπάζης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια