Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κρυόβρυση





 Ξεκίνησε  η προετοιμασία για  την διοργάνωση του φετινού 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται κάθε χρόνο με επιτυχία, στις  εγκαταστάσεις του γηπέδου «Κώστας Χαριτωνίδης» του οικισμού της Κρυόβρυσης Εορδαίας, 9 χιλιόμετρα  περίπου, έξω από την Πτολεμαϊδα.

Πρόκειται για το μοναδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, κανονικών αγώνων 11 επί 11, σε ολόκληρη την Εορδαία και ένα  από τα  ελάχιστα τουρνουά που πραγματοποιούνται ετησίως στην Δυτ. Μακεδονία, με την διοργάνωση του Αθλητικού  Γυμναστικού  Συλλόγου «Ηρακλής  Κρυόβρυσης».
Το  φετινό  6o  Τουρνουά ποδοσφαίρου 11 επί 11 COPA EORDAIA, θα γίνει στα μέσα Ιουνίου, θα διαρκέσει για μία εβδομάδα και θα είναι ένα μοναδικό πρωτάθλημα με ομίλους, στο οποίο θα συμμετέχουν παιδικές, ανδρικές, καθώς και ομάδες παλαιμάχων  της ευρύτερης περιοχής.
Ήδη στα  5 προηγούμενα χρόνια της επιτυχούς διεξαγωγής του, έχει αγκαλιαστεί  ιδιαίτερα από  τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής, με την συμμετοχή κάθε χρόνο, περισσοτέρων από 150  ποδοσφαιριστών της περιοχής. Το φετινό τουρνουά,  φιλοδοξούμε να  γίνει  ένα ανοιχτό  τουρνουά-θεσμός  που θα αναδεικνύει  σε όλες του τις διαστάσεις το ποδοσφαιρικό φυτώριο  της περιοχής, την δυναμική των ερασιτεχνικών τοπικών μας ομάδων, αλλά και  την αθλητική ποδοσφαιρική δράση τοπικών συλλόγων και  φορέων που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν, όπως ο Δικηγορικός  Σύλλογος Ν. Κοζάνης, ο Σύλλογος Γυμναστών Εορδαίας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Εορδαίας και Κοζάνης και καφετέριες-καταστήματα της Πτολεμαϊδας και της Εορδαίας. 
Με βασικό στόχο την ακόμη μεγαλύτερη  ενίσχυση και αναβάθμιση του τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κρυόβρυση, ως ένα από τα  σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής σε αυτό το επίπεδο, καλούμε  τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, να βοηθήσουν και να στηρίξουν  το τουρνουά εμπράκτως, με όποιο τρόπο μπορούν. 
Για  οποιαδήποτε συμμετοχή, χορηγία, βοήθεια, διευκρίνιση ή στήριξη και πρόταση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή  του φετινού τουρνουά στην Κρυόβρυση Εορδαίας, η οργανωτική επιτροπή  του Ηρακλή Κρυόβρυσης  είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, καθημερινά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας  του Προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Αιχμαλωτίδη, 6974602984.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια