Φουλ για πρωτάθλημα






«Στόχος μας την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Β' Εθνική, όπως αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική της Κοζάνης», τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης.

«Σε ότι αφορά το προπονητικό τιμ θα παραμείνει το ίδιο, όπως και ο κορμός της ομάδας, ενώ με την προσθήκη ορισμένων παικτών η ομάδα θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει», είπε επίσης ο πρόεδρος. 
Ο κ. Γαβριηλίδης σημείωσε πώς ευελπιστεί στη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και άλλων φορέων που θα δοθούν λύσεις στο γηπεδικό για τη νέα χρόνια τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τα τμήματα της νέας ακαδημίας.
Στην ακαδημία θα υπάρξουν έμπειροι προπονητές, ενώ θα γίνουν εγγραφές στην τμήματα υποδομής από τις 1 Μαΐου.
Ο κ. Γαβριηλίδης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή πορεία της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος καθώς και το Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2012-13. 

Φιλικό με τη Βέροια για τη φιέστα ανόδου

Ο κ. Γαβριηλίδης κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο
της περιοχής να τιμήσει με την παρουσία του την «φιέστα ανόδου» την ερχόμενη Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Βέρο
ια.  

Πηγή Εφημερίδα «Γραμμή»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια