Καρδιά πρωταθλητών…







ΕΛΛΗΝΟΡΟΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ: ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΡΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ» ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Του Θανάση Τέγου
Mε τους αγώνες των Παιμπαίδων την περασμένη βδομάδα ολoκληρώθηκαν στη Μίκρα οι Προκριματικοί Αγώνες Ελληνορωμαϊκής Πάλης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα έγινε με το τμήμα των Εφήβων, όπου ο Παναγιώτης Ξυνόπουλος στην κατηγορία των 60 κ. αναδείχτηκε δεύτερος, ενώ ο Κώστας Φωτιάδης στην κατηγορία των 96κ. πέρασε τρίτος στην τελική φάση που θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2013 στη πόλη της Τρίπολης.

Στην κατηγορία των Παίδων, πέρασαν στην  τελική φάση οι: Θόδωρος Ορφανίδης 100 κιλά (πρώτος),  Χρήστος Δαγκλής στα 85 κ. (τρίτος), καθώς και ο Νίκος Νικολαϊδης (τρίτος) στα 63 κιλά. Οι παραπάνω αθλητές πέρασαν στη τελική φάση που θα γίνει στις Σέρρες στις 20 Απριλίου.


Α Παμπαίδων
Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄ προκριθήκαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Κομοτηνή στις 6 Απριλίου οι: Γιάννης Αραπίδης (73 κιλά-πρώτος), Θανάσης Μαλιάγκας (59κ. τρίτος), και Παύλος Τορτοπίδης στα 42 κιλά (πρώτος).

Β Παμπαίδων
Στους αγώνες συμμετείχε και το τμήμα Παμπαίδων (Β) με τους εξής παλαιστές: Παναγιώτη Σισμάνη (πρώτος στα 85κ.), Δημήτρη Νικολαϊδη (τρίτος στα 59 κ.) Χαράλαμπο Τζαμπαζλή (δεύτερος στα 66 κ.) Κώστα Πολυχρονίδη (66κ.τρίτος), Ηλίας Παγκαλίδης (Μακεδόνες Ευόσμου καταγωγή από την Κοζάνη), και Γιάννη Ξυνόπουλο (πρώτος 73κ.)  

Επίσης να σημειωθεί πως από το τμήμα των ανδρών ο Λάζαρος Καραθανάσης θα αγωνιστεί στις 8 Ιουνίου στο Φαϊναλ Φορ Ανδρών, όπου θα προκύψει το εισιτήριο για τους αγώνες του Μεσογειακού που θα γίνουν στην Τουρκία από τις 20 -30 Ιουνίου, αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία από τις 16 -22 Σεπτεμβρίου του 2013. «Καπετάνιος», όλων αυτών των επιτυχιών ο Στάθης Θεοδοσιάδης που προπονεί τους αθλητές σε καθημερινή βάση.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια