«Καθάρισε» ο Σοφόγλου





Με το δεξί ξεκίνησε το 2013 τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ελίμεια, αφού έστω και δύσκολα η απέδρασε με το ''διπλό'' από τα Κοίλα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον δυνατό άνεμο να δυσκολεύει το έργο των 22 ποδοσφαιριστών. Από την άλλη στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 7 καλό σούτ του Σακαλή μόλις άουτ. Στο 22 εκτέλεση φάουλ του Νίκολλι μπλοκάρει ο Ζιώγας ενώ στο επόμενο λεπτό και ύστερα από κόρνερ του Τσιρέκα ο Γιαπράκας από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν βρίσκει στόχο. Στο 26 οι Σοφόγλου, Μανιάκας και Τσιρέκας ''έκρυψαν'' τη μπάλα αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει άουτ. Στο 33 και ύστερα από λάθος της άμυνας ο Πολυχρονιάδης από πλεονεκτική θέση δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ. Στο 38 βαθιά μπαλιά του Μανώλα, ο Νίκολλι με κεφαλιά πάει να κρεμάσει τον Ζιώγα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ. Στο 64 κάθετη πάσα του Κουτζιακουτζίδη για τον Νίκολλι, αυτός σουτάρει πάνω από τα δοκάρια. Στο 81 ωραία κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας βγάζει τον Νίκολλι σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Ζιώγας για ακόμα μια φορά λέει όχι. Στο 83' ο Σακαλής πασάρει για τον Λαζαρόπουλο, αυτός σουτάρει αλλά ο Καρανάνος κρατάει το μηδέν σε ενα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης. Στο 85 καλό σουτ του Τσιρέκα μόλις άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό συρτή σέντρα του Νίκολλι στο δεύτερο δοκάρι πετάγεται ο Παπαδόπουλος αλλά το πλασέ του σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 90+1' ο Κουτζιακουτζίδης πασάρει στον Τσιρέκα, αυτός μπαίνει από τα δεξιά κάνει τη σέντρα, στη πορεία της μπάλας βρίσκετε ο Σοφόγλου και με ψύχραιμο πλασέ τη στέλνει να αναπαυθεί στα δίχτυα του ανίκητου μέχρι εκείνη τη στιγμή Ζιώγα και χαρίζει στο συγκρότημα του Τάκη Αλιατίδη άλλη μία νίκη. Η Αθλητική Ένωση Ελίμειας με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Κοίλων για την άριστη φιλοξενία!


Π.Α.Ο. ΚΟΙΛΩΝ:(Μίχος Β.) Ζιώγας, Σ. Γρηγοριάδης, Μαρούκης (39 λ.τ. Λαζαρόπουλος-87 Καζαντζίδης), Μ. Παπαδόπουλος, Παλημάρκος (61 Ματσαρίδης), Γαλέτσας, Αθανασιάδης, Τρέσσος, Πολυχρονιαδης, Ρωμνόζογλου, Σακαλής.

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ:(Αλιατίδης Δ.) Καρανάνος, Αραμπατζής, Νίκκολι, Μανώλας, Γιαπράκας, Νικολαϊδης, Μανιάκας (57 Κουτζιακουτζίδης), Δελλόπουλος (46 Δημητριάδης), Π. Παπαδόπουλος, Σοφόγλου, Τσιρέκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγώγιας Α. (Σύκος, Δραγώγιας Ε.)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια