Έμειναν άσφαιροι...





ΠΡΩΤΗ Η ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ-ΔΙΠΛΑ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»



Επιμέλεια: Θανάσης Τέγος

Στο μηδέν «κόλλησαν» Πυρσός Γρεβενών και Κοζάνη, την Κυριακή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να αποσπούν σημαντικό βαθμό από τους πρωτοπόρους στη μάχη τους για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η συνάντηση ήταν μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να γυρεύουν το γκολ, αλλά οι δύο τερματοφύλακες (Αθανασόπουλος και Γκαραβέλης) είχαν άλλη άποψη και αναδείχτηκαν σε πρωταγωνιστές του αγώνα, καθώς δεν δέχτηκαν γκολ. Οι Ρόβας και Κοσμίδης των γηπεδούχων και οι Ντεμιράι και Ζηνόβιος των ερυθρόλευκων πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ. Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλη έκταση. Επίσης να σημειωθεί πως την ομάδα της Κοζάνης ακολούθησαν για μια ακόμη φορά μέλη του συνδέσμου Φιλάθλων «Τα Λιοντάρια».      

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Γεωργίου (67 Δούμας ), Θεοχαράκης, Κοτσαντίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Χερίδης (77 Μπόζιαρης Π.), Μπόλος (77 Κουτσομήτρος), Ρόβας, Κοσμίδης, Μπόζιαρης Κ.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Γκαραβέλης , Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης (60 Τσικόπουλος ), Κάλφας 6, Καραμπατζάκης , Ταφαρλής , Ντεμιράι (63’ Τζερεμές ), Ζηνόβιος , Τοπάλης, Παπαδόπουλος  (88’ Τρυφωνίδης)

Διαιτητής: Πουλημάς
Βοηθοί: Στόικος, Κατσούρης (Κέρκυρας)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια