Στα σκουπίδια... δυο ακόμη βαθμοί





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-1  


Δύο ακόμη σημαντικούς βαθμούς πέταξε στα σκουπίδια… ο Μακεδονικός στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό μένοντας στο 1-1 με την πολύ καλή ομάδα του Κάστωρ.
Οι "κυανόλευκοί " για έναν ακόμα αγώνα πλήρωσαν τη δυστοκία τους στην επίθεση, αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Σε τέτοια παιχνίδια, όπου παίζεις τη σωτηρία και την επιβίωσή σου, είναι ανεπίτρεπτο να σπαταλάς τις ευκαιρίες που είναι… μισό γκολ. Από την άλλη ο Κάστωρ έδειξε ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο που πατούσε "γερά" στο γήπεδο και θα μπορούσε κι αυτός αν ήταν πιο προσεκτικός στις αντεπιθέσεις του να πάρει τη νίκη.  Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά είχαν καλύτερη κυκλοφορία και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21 με τον Τζώτζη. Ο Μακεδονικός απ’ τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας τον αντίπαλο. Βέβαια η κίνηση αυτή εγκυμονούσε τον κίνδυνο μιας ακόμα αντεπίθεσης από τους γηπεδούχους που θα τους απέφερε και δεύτερο τέρμα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαλούτα. Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Μακεδονικού οι οποίοι πίεσαν ψηλά στο δεύτερο μέρος για να πάρουν τη νίκη. Ο τραυματισμός του Τζιώτζη στο 60΄απο τη μια που επηρέασε και τους εικοσιδύο ποδοσφαιριστές αλλά και η αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν έφεραν το παιχνίδι στο τελικό 1-1
Σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Η υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω απ’ όλα


Σοβαρός τραυματισμός του Τζιώτζη

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα του Μακεδονικού Κοζάνης με τον Κάστορα καθώς η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζιώτζη των φιλοξενούμενων. Στο 60’ ο παίκτης των «βυσσινί» τραυματίστηκε σοβαρά (κάταγμα κνήμης και περόνης ). Το παιχνίδι διακόπηκε για 25 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η διοίκηση του Μακεδονικού επισκέφτηκε τον άτυχο παίκτη στο Νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα , και ενημερώθηκε για την κατάσταση του Τζιώτζη. Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα. Ο αρχηγός του Κάστωρ ήταν τυχερός στην ατυχία του αφού δε θα χρειαστεί να εγχειριστεί .
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Ζιαζιάς, Κωστίκας, Αργυρόπουλος, Μαλούτας, Μαντζόλας (72’ Ματούλας), Κουμπούρας, Νικολάου, Αντωνόπουλος Γρ., Σαριόγλου, Κυπίρτογλου
ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Καρανάσιος (46΄Δηνάδης), Τράντας, Μήνος, Παπαθανασίου, Γκούρλιας (53’ Κοκοβίδης), Σίμου, Τάσιος, Τζιώτζης (60’ Αντωνιάδης Κ.), Τσούκλης, Αντωνιάδης Γ.


Αναλυτικά
Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΟ Κάστωρ             1-1  
Πυρσός Γρεβενών – Κοζάνη                          0-0 
Παναργειακός Ορεστικού – Λευκάδια            1-1
ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Αλεξάνδρειας                  2-1
ΕΑΠ – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας                     2-1 


Βαθμολογία
Κοζάνη                                     24
ΕΑΠ                                         22
ΦΑΣ Νάουσα                            21
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας           19
Λευκάδια                                  15
ΑΟ Κάστωρ                              14
Πυρσός Γρεβενών                    13
ΑΕ Αλεξάνδρειας                      9
Παναργειακός                           7
Μακεδονικός Κοζάνης               6
Γρεβενά Αεράτα                       5

Πηγη: Ματιές στα σπορ Κοζάνης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια