Κοντά στον τίτλο η Κοζάνη




Νίκη που τη διατηρεί ταυτόχρονα στην πρώτη θέση πέτυχε η Κοζάνη επί της Ένωσης Αποστόλου Παύλου. Το μοναδικό τέρμα, σημειώθηκε στο 31o λεπτό μετά από ένα ωραίο συνδυασμό.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3o λεπτό, μετά από λάθος της άμυνας χάθηκε μοναδική ευκαιρία για γκολ με τετατετ. Στη συνέχεια η ΕΑΠ που δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο έκανε ένα σουτ στο 15o λεπτό. Η πίεση της Κοζάνης συνεχιζόταν και έτσι στο 28 η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σουτ. Από τη μεγάλη πίεση, η Κοζάνη ευτύχισε να σκοράρει στο 32ο λεπτό, με την άψογη συνεργασία του Κουλουκίδη με τον Τσικόπουλο, όπου ο πρώτος έβαλε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Η ομάδα του Μακροχωρίου από το 40 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησε τρεις πολύ καλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο το Μακρωχώρι συνέχισε να είναι απειλητικό και έτσι στο 53ο λεπτό χάθηκε άλλη μία ευκαιρία για γκολ πάλι με σουτ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Κοζάνης να χάσει ευκαιρία με τετατετ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, χωρίς να γίνονται ευκαιρίες. Το σκηνικό δεν άλλαξε, ώσπου να φτάσουμε στο 89 με τον παίχτη της ΕΑΠ να στέλνει την μπάλα άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, έγινε η απόκρουση του αγώνα από τον τερματοφύλακα της Κοζάνης Γκαραβέλλα, να πετάγεται στο γάμα της εστίας, μετά το υπέροχο σουτ του αντιπάλου και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Από το κόρνερ γράφτηκε και η τελευταία φάση της αναμέτρησης, όπου είχε ανέβει και ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου και λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 μετά από κεφαλιά που πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι της Κοζάνης. Μεγάλη συμπαράσταση είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης από τον σύνδεσμο «τα Λιοντάρια» που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα τους. 
ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Ποζίδης, Τσικόπουλος, Καραμπατζάκης, Ντεμιράϊ (89 Μπίντσης), Κουλουκίδης (79 Μπέμπης), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τζερεμές (72 Λαγός).
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Κερλίδης): Σταματέλος, Μπάκανος (46 Γρ. Ηλιάδης), Χ. Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Α. Ηλιάδης, Ξαγοράρης (70 Θεοδωρίδης), Βούλγαρης (70 Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Βελλίνης.

Διαιτητές: Σκουλάς, Πετρόπουλος, Τριάντος (Θεσσαλίας).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παν. Άργους Ορεστικού-Γρεβενά Αεράτα      0-0
Λευκάδια Ημαθίας-Πυρσός Γρεβενών           2-1
Κάστωρ ΑΟ – Νάουσα                                  1-0
Κοζάνη - ΕΑ Πάυλου                                     1-0
Αλεξάνδρεια - ΑΜΕΣ Αχιλλέας                       0-2
Ρεπό: Μακεδονικός Κοζάνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κοζάνη                                     27
ΕΑΠ                                         22
ΦΑΣ Νάουσα                            21
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας           22
Λευκάδια                                  18
ΑΟ Κάστωρ                              14
Πυρσός Γρεβενών                    13
ΑΕ Αλεξάνδρειας                      9
Παναργειακός                           7
Μακεδονικός Κοζάνης               6
Γρεβενά Αεράτα                       5


Επόμενη αγωνιστική 13η  
Γρεβενά Αεράτα-Μακεδονικός Κοζάνης
Κοζάνη-Αλεξάνδρεια
Πυρσός Γρεβενών-Παναργειακός  
ΕΑ Παύλου-Λευκάδια Νάουσας
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Κάστορας
Ρεπό: Νάουσα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια