Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος
Η Δέσποινα Καλεγιώργη  με το τραγούδι «Ατού», οι Ex Animo με τον  «Στραβό Γυαλό» και οι Προφίλ  - με το «Κι αν μοιάζει η μέρα» μοιράστηκαν την πρώτη θέση στο μουσικό φεστιβάλ της Κοζάνης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης. Κατόπιν κλήρωσης, το βραβείο του διαγωνισμού (ένα cd single 2 τραγουδιών από studio ηχογράφησης), δόθηκε στη Δέσποινα Καλεγιώργη.
Το βραβείο στίχου, με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής, δόθηκε στον Γιώργο Καπνίση για το τραγούδι «Δε σπάω». Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε ο προσκεκλημένος του Φεστιβάλ  Γιώργος Αμυράς που συμμετείχε μάλιστα στην “ποδηλατοβόλτα” που έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κ. Αμυράς έκανε και την παρουσίαση μαζί με τον συνθέτη Αντώνη Μιτζέλο, ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε την υπόσχεση ότι θα συμμετάσχει και πάλι με μια πολύ μεγάλη ποδηλατάδα που θα αφήσει εποχή οπότε και αναμένεται σε χρονικό διάστημα που θα οριστεί υπό καιρικές συνθήκες.  «Ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Ραντεβού το 2013 στην επόμενη διοργάνωση», αναφέρουν με το τέλος  του Φεστιβάλ οι διοργανωτές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια