Κορυφή έπιασαν οι «ερυθρόλευκοι»






Δ΄ΕΘΝΙΚΗ 
Επιμέλεια: Θανάσης Τέγος

Μόνο δυο αναμετρήσεις έγιναν στον Τρίτο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, καθώς η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των παρακάτω αγώνων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός): Γρεβενά Αεράτα-Κάστωρ, Παναργειακός Άργους Ορεστικού-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πυρσός Γρεβενών-Νάουσα. Στα παιχνίδια που έγιναν η Κοζάνη αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στα Λευκάδια, ενώ ο Μακεδονικός ηττήθηκε στην Κοζάνη από την Ένωση Αποστόλου Παύλου με 3-0.  



Δεκτή η ένσταση της Κοζάνης

Δεκτή έκανε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Κοζάνης για το παιχνίδι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου με την Ένωση Αποστόλου Παύλου και πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0. Η ομάδα της Ημαθίας είχε χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Πιετρά, που είχε τιμωρηθεί από την διαδικασία των μπαράζ, ενώ το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ
«Η ΕΠΟ δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 23.10.2012 ένσταση του σωματείου ΦΣ Κοζάνη κατά του Σωματείου Ένωση Αποστόλου Παύλου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του.  Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ως άνω σωματείων, που διεξήχθη στις 21.10.2012 στο Δημοτικό Στάδιο Μακροχωρίου για το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στο πρώτο εξ’ αυτών ΦΣ Κοζάνης με τέρματα τρία  έναντι μηδενός (3-0).



Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Λευκάδια-Κοζάνη                                              0-0
Μακεδονικός Κοζάνης-Εν.Απ. Παύλου              0-3

Βαθμολογία



1
Κοζάνη
20
2
ΦΑΣ Νάουσα
18
3
Εν.Απ. Παύλου
17
4
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
13
5
ΑΟ Κάστωρ
12
6
Λευκάδια
11
7
Πυρσός Γρεβενών
9
8
Παναργειακός Ορεστικού
6
9
ΑΕ Αλεξάνδρειας
6
10
Μακεδονικός Κοζάνης
5
11
Γρεβενά Αεράτα
4


Επόμενη αγωνιστική (10η, 23/12)
Κοζάνη – Παναργειακός Ορεστικού
Αλεξάνδρεια – Μακεδονικός Κοζάνης
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών
Λευκάδια – Γρεβενά Αεράτα
ΕΑ Παύλου  – ΦΑΣ Νάουσα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια