Δεν έφτασε η προσπάθεια του Νίκου Γκουντιού…




Επιμέλεια: Θανάσης Τέγος
Την τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε ο Αμύντας Σκοπιάς, απέναντι στην Κοζάνη 2006 αυτή τη φορά με σκορ 63 - 57 στο ΔΑΚ Φλώρινας. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα η παλιοσειρά…Νίκος Γκουντιός σημείωσε 18 πόντους, αλλά δεν έφτασαν για να φύγει η Κοζάνη με τη νίκη. 
Η ακριτική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση, επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ, παίρνοντας μάλιστα και διαφορά 12 πόντων την οποία ο Αμύντας «μάζεψε» προς το τέλος της 2ης περιόδου, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 29 - 34. Στη 3η περίοδο η ομάδα του Διονύση Δελέγκου, πέρασε μπροστά στο σκορ, ενώ στην τελευταία η αποτελεσματική άμυνα, έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες της Φλώρινας να χτίσουν διαφορά και να την κρατήσουν ως το τέλος του αγώνα.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ: Παπαχρήστος Γ. 4, Δημητρίου Σ., Τσομπανόπουλος Σ. 4, Τιριακίδης Κ., Παπαθανασίου Φ. 6, Αδάμου Δ. 12, Νάστος Χ. 14 (1τρ.), Αθανασιάδης Π. 8, Θεοφανίδης Λ., Φωστηρόπουλος Π. 2, Κρέτσης Π. 1, Πινόπουλος Ι. 12.
ΚΟΖΑΝΗ 2006: Κοκκαλιαρης Ι. , Πατσώνας Γ. 15 (3τρ), Γκούντιος Ν. 18, Λαπαντσιώτης Γ. 6 (1τρ), Γκοπτζιάς Α. 8, Αργυρόπουλος Μ. 8, Γκανάτσιος Α., Πατσώνας Α. 2.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου:
Γ.Σ. Ελιμειας - Άρης Ατραπού: 84 - 43
Α.Ε. Κοζάνης - Α.Σ. Ελπίδα Περδίκα: 76 - 67.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια