Μίλησε το νέο αίμα….




Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος 
Παίζοντας για άλλη μια αγωνιστική όμορφο ποδόσφαιρο και παρά τις απουσίες της η Ελίμεια πρόσθεσε στο «δισάκι» της άλλους τρεις βαθμούς έχοντας πρώτα βιολιά… τους νεαρούς Νίκο Νίκολλι και Δημήτρη Σιδέρη που σημείωσαν 2 και ένα τέρμα αντίστοιχα στο παιχνίδι κόντρα στο Βελβεντό που έγινε την Κυριακή στο Κρόκο, όπου έκλεισε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Κοζάνης. 
Η αναμέτρηση έγινε με πορτοκαλί μπάλα, αφού χιόνιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Στο 15΄ κόρνερ του Παπαβραμίδη και με κεφαλιά ο Νίκκολι άνοιξε το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα. Στην εκπνοή του δεύτερου μέρους σέντρα-σουτ του Νίκολλι κι η μπάλα βρήκε διαδοχικά στο αριστερό, στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.  Στο 53΄ σουτ του Ευαγγέλου απέκρουσε ο Καρανάνος, μετά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 54΄ ο Ευαγγέλου με φάουλ, μείωσε.
Στο 79΄ ύστερα από κόρνερ του Παπαβραμίδη και σύγχυση στην άμυνα, ο Σιδέρης με σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

ΑΕ ΕΛΙΜΕΙΑΣ: Καρανάνος, Σιδέρης, Νικολλι, Αραμπατζής, Μανώλας, Νικολαϊδης, Παπαβραμίδης, Χατελάρι, Ανδρονικίδης (55΄ Ελευθεριάδης), Σοφόγλου, Κοβάτσι (68΄ Ρούσης).
ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Βαρταλάμης, Διβηκέλης, Χρυσοστομίδης, Σαμαράς, Νατσιούλας (68΄ Τσέλα), Τσιάμης (46΄ Παπαστέργιος), Τρίχας (46΄ λ.τ. Ταϊρης), Πράσσος, Ελευθεριάδης, Ευαγγέλου, Δεληνιώτης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια