Έμειναν άσφαιροι… Κοζανη και Καστορας



Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κοζάνης, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Κάστορα Καστοριάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των δυνατοτήτων τους ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, καθώς δεν δημιούργησαν κάποια ιδιαίτερη φάση, ενώ στο 42’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τσούκλη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με κορυφαία ένα χαμένο πέναλτι του Καραμπατζάκη κι ένα δοκάρι του Κουλουκίδη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Στο 48' φάουλ-πάσα των φιλοξενούμενων από πλάγια στον επερχόμενο Τζιώτζη που πλάσαρε από καλή θέση, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 49' προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Τρυφωνίδη, ο Συμεωνίδης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά. Στο 51' ανατροπή του Ζηνόβιου από τον Τράντα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο μόνιμος εκτελεστής από τα έντεκα βήματα Καραμπατζάκης αστόχησε καθώς ο Κοσμίδης με θεαματική εκτίναξη απέκρουσε τη μπάλα. Στο 57' κόρνερ του Τοπάλη, ο Ζηνόβιος από κοντά έστειλε την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια. Στο 76' νέο κόρνερ του Τοπάλη, κεφαλιά του Κουλουκίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κάστορα και πέρασε άουτ. Στο 86' σουτ του Αντωνιάδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης (84' Τσίλης), Ποζίδης (55' Κουλουκίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Τρυφωνίδης (68' Ντεμιράϊ), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Κ. Παπαδόπουλος.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Τσούκλης): Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Σαββίδης, Μήνος, Τσούκλης, Σίμου (68' Μαλαγκάνος), Γκούρλιας, Κοκοβίδης (53' Πάσιος), Τζιώτζης (88' Παπαθανασίου), Αντωνιάδης.

Επιμέλεια: Θανασης Τέγος

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας).
Βοηθοί: Κύφος, Πέτρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια