«Έλαμψαν» δια της απουσίας τους…







Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε στην Κοζάνη ο Μακεδονικός από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ήταν σίγουρα πιο τυχερός και πήρε τους τρεις βαθμούς. Για τους γηπεδούχους να σημειωθεί  ότι δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Βασίλης Μαντζώλας, Χάρης Σακαλής, Αντώνης Σαββούδης, Γιώργος Ζαχαρίας και  Λουκάς Κατσίκας. Η απουσία των παραπάνω παικτών φαίνεται πως στοίχησε…στην ομάδα, αφού παρουσιάστηκε κατώτερη των δυνατοτήτων της. Οι μικροί «μπόμπιρες» που χρησιμοποίησε ο τεχνικός του Μακεδονικού προσπάθησαν βέβαια για το καλύτερο, αλλά όπως και να χει, ο παλιός είναι αλλιώς…
Στα του αγώνα τώρα το πρώτο μέρος της συνάντησης μάλλον θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, μιας δεν είχε κάτι το αξιόλογο, μπροστά από τα καρέ των δυο εστιών. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε, ώσπου σε μια ανύποπτη ουσιαστικά φάση στο 67 λ. η ομάδα της Κατερίνης σημείωσε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού με τον Ευαγγελόπουλο, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ηλία Κρικέλη η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 72’ έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο διαιτητής κ. Γιούργας από την Κέρκυρα καταλόγισε την έσχατη των ποινών υπέρ της ομάδας του Γιώργου Παπακώστα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως άλλαξε άποψη, καθώς ο επόπτης γραμμών θεώρησε ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ στην επίθεση του Μακεδονικού. Από πλευράς γηπεδούχων υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Μαλούτα όπου ο διαιτητής εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του θεωρώντας πως ο αμυντικός του Μακεδονικού έκανε θέατρο.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γιώργος Παπακώστας): Κρικέλης, Αντωνόπουλος, Σαριόγλου, Μαλούτας, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου (35’ Κυπίρτογλου), Αποστολίδης (55’ Κουτούλας), Ζαχαριάδης, Νικολάου, Ματούλας, Ευαγγελόπουλος (66’ Τσαμπούρης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Παπούλας): Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Καπασακαλίδης, Θαμνόπουλος, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Νάκας (65’ Γελαδάρης ), Κλιάνης (71’ Αγγελάκας), Μπεκιάρης, Κοτσαρίδης, Ευαγγελόπουλος (89’ Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Γιούργας
Βοηθοί: Προβατάς, Ανδριώτη (Κέρκυρας)

Αποτελέσματα
Νάουσα-Γρεβενά Αεράτα
4-0
Πυρσός Γρεβενών-Ενωση Αποστόλου Παύλου
1-4
Μακεδονικός Κοζάνης-ΑΜΕΣ Αχιλλέας
0-1
Παναργειακός Αργους Ορεστικού-Αλεξάνδρεια
1-0
Κάστωρ ΑΟ-Λευκάδια Ημαθίας
2-1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια