Ψάχνει τις ρίζες του το ΠΑΣΟΚ







ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ




 Του Θανάση Τέγου

Με κεντρικό στόχο τη δημιουργία του σύγχρονου και συμμετοχικού κόμματος, που θα είναι ο εκφραστής των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, άνοιξε ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή  το  απόγευμα στο Κοβεντάρειο παρουσία μελών του κινήματος, αλλά και του βουλευτή του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλου.

«Το συνέδριο δεν θα είναι μια τελετουργία επικύρωσης απόψεων, αλλά μια ζωντανή και αυθεντική διαδικασία. Σε ανοιχτές συζητήσεις, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος, μπορούν να καταθέσουν απόψεις, κριτική και προτάσεις για: Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, τη διακήρυξη αρχών του κινήματος και τη νέα οργανωτική φυσιογνωμία του», τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης από την  Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ).
Η ΝΟΕΣ επίσης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στις διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου.
Προσυνεδριακοί διάλογοι έγιναν ακόμη στο Δημοτικό Κατάστημα Κοιλάδας και στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής, όπου κατατεθήκαν διάφορες απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το ρόλο του ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις και την προοπτική του ως ιστορικού πολιτικού φορέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια