Εντυπωσίασαν τα όμορφα άλογα







ΣΤΗ «ZOOTECHNIA 2013» ΤΟ ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ «CAMPO LUNES»



Mε έξι άλογα και τρεις Ισπανούς ιππείς, αλλά και άμαξα με τα δύο λευκά άλογα (Liante & Ladron), συμμετείχε το Ιπποφορβείο Ανδαλουσιανών Αλόγων «Campo Lunes» στην έκθεση «Zootechnia 2013», η οποία ανοίγει τις πύλες τις κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.  
Όσοι επισκέπτες επιθυμούσαν  μπορούσαν να απολαύσουν μια ξεκούραστη διαδρομή με την άμαξα, γνωρίζοντας βέβαια μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Στην έκθεση να σημειωθεί πως βρέθηκε και το γνωστό Τούρκικο δορυφορικό κανάλι TRT, παίρνοντας και προβάλλοντας τα πλανά το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ειδική εκπομπή. Η «Zootechnia» είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια που παρουσιάζει τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό - πτηνοτροφικό κλάδο. Στόχος της είναι να ενημερώνει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών, καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών. Με διεθνείς συμμετοχές η «Zootechnia» αποτελεί πόλο έλξης για επιχειρηματίες του κτηνοτροφικού, και του πτηνοτροφικού κλάδου, βιομηχάνους, βιοτέχνες, αντιπροσώπους επιχειρήσεων, στελέχη οργανισμών, εταιριών, υπηρεσιών, αλλά και απλούς καταναλωτές, που ενδιαφέρονται για τον κλάδο.
Στην έκθεση σημειώθηκαν αυξημένες συμμετοχές στο «Σαλόνι Αλόγου», ενώ η Zootechnia πλαισιώθηκε από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως: Το 4ο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής παραγωγής και το 2ο Συνέδριο των Επαγγελματιών Γεωπόνων. Τα εγκαίνια της «Zootechnia» πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, ενώ το παρών έδωσε ο Βούλγαρος Υπουργός Γεωργίας, Μιροσλάβ Ναϊντένοφ. Λίγο πριν από τα εγκαίνια, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση Βούλγαρων και Ελλήνων επιχειρηματιών των κλάδων κτηνοτροφίας και γαλακτοκομικών.
Πηγή: Εφημερίδα "Γραμμη"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια