Φόρτσα Κοζανάρα



 ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Του Θανάση Τέγου

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η εκδήλωση για την κοπή πίτας της ομάδας ποδοσφαίρου Κοζάνης, με τη συμμετοχή παικτών, προπονητών και των μελών της διοίκησης του συλλόγου.
Ο  πρόεδρος της Κοζάνης κ. Γαβριηλίδης στάθηκε στην σύντομη ομιλία του στο παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε η ομάδα κρατώντας ανέπαφη της εστία της για 13 αγώνες.  
Το παρών έδωσαν η ΕΠΣ Κοζάνης με τους Χρήστο Σάββα και  Σάββα Σαλτσίδη, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Δημήτρης Αθανασιάδης, οι παλαίμαχοι της Κοζάνης και ο σύνδεσμος φιλάθλων τα «Λιοντάρια». Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Α.Ε Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Φίλκα και τον κ. Τσιώρα, ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Κατσίκα και τον αντιπρόεδρο κ. Πάτσιο και η Κοζάνη 2004 με την γεν. γραμματέα κ. Σκόρδα.
To Δ.Σ της Κοζάνης τίμησε τους:
Μιχαηλίδη Κυριάκο ως Πρόεδρο των παλαίμαχων που στο πρόσωπο του τιμήθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που πρόσφεραν στην ομάδα. Επίσης τιμήθηκε ο Γιώργος Καραγιώργος πρώην φροντιστής της ομάδας για την πρόσφορα του για πολλά χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια