Προσυνεδριακοί διάλογοι





ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μετά τη συγκρότηση των Δημοτικών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου, στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που έχει Συντακτικό χαρακτήρα, «ανοίγει ο ουσιαστικός προσυνεδριακός διάλογος, με κεντρικό στόχο τη δημιουργία του σύγχρονου και συμμετοχικού κόμματος, που θα είναι ο εκφραστής των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας», όπως τονίζεται από τη Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ).
Στο νέο ιστορικό κύκλο που έχει εισέλθει η πατρίδα μας, απαιτούνται νέες ιεραρχήσεις και καθαρές απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα του σήμερα. Το συνέδριο δεν θα είναι μια τελετουργία επικύρωσης απόψεων, αλλά μια ζωντανή και αυθεντική διαδικασία. Σε ανοιχτές συζητήσεις, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος, μπορούν να καταθέσουν απόψεις, κριτική και προτάσεις για: Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, τη διακήρυξη αρχών του κινήματος, το νέα οργανωτική φυσιογνωμία του. Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) απευθύνει σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στις διαδικασίες του Προσυνεδριακού διαλόγου, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Ελλήσποντος, Σάββατο 16/2/2013, στις 5:30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Ελλησπόντου. Αιανή,  Σάββατο 16/2/2013, στις 7:00, το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου. Κοζάνη, Κυριακή 17/2/2013, στις 11:30 το πρωί στο Κοβεντάρειο. Σέρβια, Δευτέρα 18/2/2013, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Αθηνά. Πτολεμαΐδα, Πέμπτη 21/2/2013, ώρα 6:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια