Ο θησαυρός των λιμνών μας




Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, θα φιλοξενήσει την έκθεση: «Ο θησαυρός των λιμνών μας», που έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στη σπάνια ιχθυοπανίδα των Πρεσπών.

Τα μοναδικά είδη ψαριών που ζουν στις λίμνες των Πρεσπών και οι παράγοντες που απειλούν τη διαβίωσή τους, η σημασία της αλιείας στην οικονομία του τόπου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των ειδών, αλλά και η σχέση των ιχθυοφάγων πουλιών με τα ψάρια και την αλιεία, θα αποκαλυφθούν στους επισκέπτες μέσα από τα θεματικά πάνελ της έκθεσης. Η έκθεση θα παραμείνει στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, στην είσοδο της Αίθουσας Συνεδριάσεων, από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013.
Περισσότερες πληροφορίες: Ράλλια Κουγιουμτζή, Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, 23850-51211, 6974062330, Παρασκευή Λιόλιου, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, 24613-51121.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια