Παρελθόν από τον Μακεδονικό Κοζάνης οι Σαββούδης, Σακαλής και Αποστολίδης







Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος
Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Μακεδονικού Κοζάνης είναι πλέον ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αντώνης Σαββούδης. Ο ποδοσφαιριστής λύνει τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό λίγες ημέρες πριν το 2013 επικαλούμενους προσωπικούς λόγους.
Ο Σαββούδης που γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1987 να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε παλιότερα στην Α.Ε. Κοζάνης άλλα και στην Κοζάνη τόσο στη Δ΄Εθνική, όσο και στη Γ΄Εθνική τις περιόδους 2009-10 (14 συμμετοχές) και 2010-11 (8 συμμετοχές) με τεχνικό τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο. Επίσης την περίοδο 2010-11αγωνίστηκε και στα δυο παιχνίδια του κυπέλου με ΠΑΟ και Ασπρόπυργο. Φέτος στον Μακεδονικό αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια με 319 λεπτά συμμετοχής. Επίσης από την ομάδα αποχώρησαν και οι Χάρης Σακαλής και Νίκος Αποστολίδης. Ο Σακαλής γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1983 φόρεσε και αυτός τη φανέλα της ΑΕ Κοζάνης για πολλά χρόνια, ενώ ο Αποστολίδης αγωνίστηκε στο Εθνικό Βατερού στη Δ΄Εθνική.  

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού
Παρελθόν από την ομάδα του Μακεδονικού είναι ο Αντώνης Σαββούδης, ο Χάρης Σακαλής καθώς και ο Νίκος Αποστολίδης. Οι δύο πρώτοι με σημαντική προσφορά στην επιτυχία που σημείωσε ο Μακεδονικός (άνοδο στην Δ΄εθνική ). Στην ομάδα δεν ανήκει πλέον και το απόκτημα του καλοκαιριού Νίκος Αποστολίδης.


Δήλωση των Σαββούδη Σακαλή
Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν από κοινού την παρακάτω δήλωση: «Περάσαμε δύο πολύ καλά χρόνια στον Μακεδονικό και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Ελπίζουμε η ομάδα να καταφέρει να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια