Στόχος ο μετασχηματισμός του κόμματος




 ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΝΟΕΣ) ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Συγκροτήθηκε σε σώμα η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) ΠΑ.ΣΟ.Κ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενόψει του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος. Η ΝΟΕΣ στη πρώτη της συνεδρίαση που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου, εξέλεξε 15 μελή Γραμματεία.


Τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική γραμματεία είναι τα εξής:
Αδαμίδης Γεώργιος, Αλεξανδρής Ρούσης, Ανδρεάδης Ιορδάνης
Απατσίδης Θεμιστοκλής, Ζεμπιλιάδου Γεωργία, Ζούζιος Δημήτριος, Κακουλίδου Ειρήνη, Κατσαούνης Νικόλαος, Κυτίδης Κωνσταντίνος, Μιχελάκης Βασίλειος, Μπιλιώνης Κωνσταντίνος, Ντέντης Δημήτριος, Παλάσκας Νικόλαος, Σαββίδου Σταυρούλα, Τριανταφυλλίδης Ιωάννης.


Κεντρικός στόχος

Κεντρικός στόχος του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ είναι η συγκρότηση ενός κόμματος ικανού να εγγυηθεί τη μετεξέλιξη της Ελλάδας σε μια κανονική Χώρα. Οι τρείς μεγάλοι στόχοι του ΠΑΣΟΚ, για το κομβικό αυτό συνέδριο, επιδιώκουν: Τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό, δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα, τη δημιουργία ενός ΠΑΣΟΚ – εκφραστή των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, των δυνάμεων της εθνικής προοπτικής και ελπίδας και ένα ΠΑΣΟΚ που θα εκφράζει τη σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και τη διατύπωση του νέου Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης για την Ελλάδα, μαζί με όλες τις παραγωγικές, κοινωνικές, διανοητικές δυνάμεις της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι. Όλοι όσοι το πιστεύουμε και το στηρίζουμε. Και σε αυτή την πορεία έχουμε ευθύνη και πολιτική υποχρέωση να συνεισφέρουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια