Πολιτικές εξελίξεις και αποχωρήσεις






ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 συνάντηση στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους όλης της Π.Ε. Κοζάνης συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι αποχωρήσεις στελεχών του κινήματος, ορίστηκαν οι δράσεις των επόμενων ημερών και εκλέχθηκαν τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την Π.Ε. Κοζάνης στην πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του κινήματος την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα.
Τέλος ομόφωνα  εγκρίθηκε το παρακάτω ψήφισμα:
Όλοι εμείς τα στελέχη του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις Βουλευτών και στελεχών στην Αθήνα, δηλώνουμε για άλλη μια φορά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πίστη μας στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης και του αγώνα ενάντια στο επαχθές μνημόνιο που επέβαλαν η Τρόικα και οι εκπρόσωποι της τριμερούς ευκαιριακής συγκυβέρνησης.
Αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που δεν άντεξαν και θέλησαν να είναι μόνο «κορυφαίοι».
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουμε κορυφαίους.
Είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ ίσων.
Όσοι ψάχνουν για καρέκλες και χορηγούς, όσοι ψάχνουν αστείες δικαιολογίες και ανακοινώνουν «βόμβες» που υπάρχουν μόνο στο μυαλό τους και δεν αποδεικνύονται, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.
Τους ευχόμαστε «καλό ταξίδι».
Εμείς συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα στον αγώνα και την αγωνία, για να σταματήσει η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Προέδρου μας Πάνου Καμένου  για την έναρξη των διαδικασιών συνεδρίου, ενός συνεδρίου ιστορικού, που θα οριστικοποιήσει τη σταθερή κι αταλάντευτη πορεία του κινήματός μας.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι, εμείς ότι λέμε ισχύει για πάντα.
Και χωρίς αυτούς είμαστε Πολλοί
Χωρίς αυτούς είμαστε σίγουρα Ανεξάρτητοι
Πάνω από όλα όμως είμαστε Έλληνες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια